Valgfri

The Buzzard - Ønsket plakat


Portræt

navn: Buzzard
Latin navn: Buteo
klasse: Fugle
størrelse: 40 - 60 cm
vægt: 600 - 1000 g
alder: 10 - 20 år
udseende: mørkebrunhvid fjerdragt
Seksuel dimorphism: Ja
Ernæring typen: Kødædende
mad: Gnavere, kaniner, kyllinger
spredning: Asien, Afrika, Amerika, Europa
oprindelig oprindelse: afhængigt af arten
Sleep-vågne rytme: dagligt
levested: Skove
naturlige fjender: Rovfugle
seksuel modenhed: fra treårsalderen
parringssæsonen: Februar - maj
avl sæson: cirka 30 dage
kobling størrelse: 1 - 3 æg
Fra udryddelse: Nej
Yderligere profiler af dyr kan findes i encyklopædi.

Interessante fakta om musen

  • Buzzarden er en rovfugl, der er tamlagt overalt i verden undtagen Australien, der betragtes som en høge-lignende art. Inden for familien af ​​ordener er der skelnet mellem 29 slags.
  • Buzzards er mellemstore med en kort og bred hale og brede vinger, der giver dem den karakteristiske hover.
  • For at have en god udsigt over jagtpladserne fra luften foretrækker søger at forblive i skovklædte områder, der er omgivet af store enge, græsarealer eller stepper med kort vegetation. Derfor findes der ofte også musvåde i landbrugsområder eller langs travle veje.
  • Blandt de bedst kendte arter er den indfødte afrikanske klippe- og bjergsymdyr, samt Galapagos-musen og den sydamerikanske rødryggede musvidd. I Europa er den fælles buzzard udbredt og den mest almindelige rovfugl nogensinde.
  • Fælles for alle buzzards er den korte og fra starten stærkt bøjet næb, de stærke fødder og den pied fjerdragt. Afhængigt af arten vises fjerdragten i forskellige nuancer af grå, hvid, rød eller brun.
  • Hannerne er normalt lidt større, men meget lettere end hunnerne, men adskiller sig næppe i udseendet fra dem. Kvindelige musmænd kan nå en kropsvægt på op til et kilogram.
  • Den centraleuropæiske musvæg har en brun, grå eller hvid plettet fjerdragt og er af kompakt størrelse. Maven er normalt meget lysere end ryggen. Fjerdragt af unge fugle såvel som irisens farve adskiller sig meget fra modne og ældre prøver.
  • Med en kropslængde på cirka 50 centimeter i gennemsnit når musen et vingespænde på næsten 130 centimeter.
  • Benene på musen er plumpede eller stribede. Fjerene på underbenene kaldes bukser.
  • Som jægerer lever fodmænd af små pattedyr som mus, rotter eller små harer, unge fugle, krybdyr, amfibier eller fisk afhængig af deres distribution. I tilfælde af madmangel tjener større insekter og orme som vigtige fødevarekilder.
  • Buzzards lurer i luften efter deres bytte og griber dem derefter efter et lynhurtigt og målrettet dyk. Ofte sidder længe også på forhøjede steder såsom kraftstænger, klipper eller hegn for at kigge efter mad.
  • Buzzards kan ikke kun genkendes af deres svæve, men også af deres karakteristiske omdømme, der meget ligner myowing af katte.
  • Buzzards er monogame fugle, der tilbringer mange år eller hele deres liv i tæt bånd.
  • De er også meget territoriale fugle, der forsvarer deres jagt- og yngleområder mod enhver konkurrent.
  • Parringen finder sted om foråret, kvinden lægger normalt tre eller fire æg, som inkuberes i fire uger. Kun tre måneder efter udklækning er de unge fugle uafhængige og forlader plejen af ​​deres forældre.
  • I de vilde musvåde når man et liv på op til tyve år.